Lichamelijke klachten bij baby of kind

Osteopathiepraktijk Vlaams-Brabant -   BudingenEric Van Tendeloo - Met welke klachtenWelke soort klachten kunnen via de osteopathie worden behandeld? De meeste van de klachten vinden hun oorsprong voor of tijdens de bevalling. Geboren worden is een uiterst nauwkeurig door de natuur geprogrammeerd proces.

Kennis embryologie

Soms echter verloopt dit niet 100% perfect en vind je hier de oorsprong van de klachten. De osteopaat zal proberen de oorzaak van deze problemen op te sporen daar waar de klassieke geneeskunde zich richt op het verlichten van de symptomen. Om die te kunnen vinden beschikt de osteopaat over een grondige kennis van de embryologie te Budingen, het verloop van de bevalling en de normale motorische ontwikkeling van uw baby.

Uitgebreid vraaggesprek

Een uitgebreid vraaggesprek over het verloop van de zwangerschap en de bevalling zal dus steeds aan de basis liggen van zijn behandeling. Ook zonder schijnbare problemen kan je bij de osteopaat terecht voor een preventieve controle. Deze is nuttig bij alle pasgeborenen. Ze vervangt in geen enkel geval de pediatrie en de geneeskunde maar kan complementair zeer bevredigende resultaten voor het algemeen welzijn van je baby opleveren. Contacteer ons voor meer informatie of een aangepaste behandeling op maat.

Back to Top