Osteopathie patiënten aan het woord

  • Osteopathiepraktijk Vlaams-Brabant -   BudingenEric Van Tendeloo -   Golf en osteopathie - Getuigenissen van patientenEric mijn beste wensen en nogmaals bedankt. Dankzij jouw zorgen kreeg mijn leven in 2007 terug kleur en kon ik terug dingen doen die ik al lang niet meer kende. C.B; Tienen (2008).
  • Eric het is verbazingwekkend hoe snel ik ben verbeterd op 3 sessies. Hierdoor heb ik een operatieve ingreep kunnen vermijden. F.L. Hasselt.
  • Beste Eric, bij deze bedankt voor uw fantastische hulp. Het is voor mij de eerste keer dat ik zo intensief wordt behandeld. Ik heb het gevoel dat er eindelijk aan de kern van mijn probleem wordt gewerkt.
  • In december 2005 werd ik langs achteren aangereden (whiplash). Mijn auto was total loss. Ik had wat hoofd- en nekklachten maar dacht aanvankelijk dat het wel meeviel. Mijn klachten werden steeds erger, ik had moeite om hoofd overeind te houden, kon me niet meer concentreren, was duizelig en had forse hoofd- en nekpijn. Zeven weken later kon ik zelfs niet meer werken. Via een collega kwam ik bij de osteopathie. Al van de tweede behandeling was er vooruitgang. Na zes behandelingen (4,5 maand) ben ik er nog steeds niet maar ben al terug in het arbeidscircuit en kan weer terug genieten van mijn gezin. V.T.J., Tongeren.

Contacteer ons voor meer informatie of advies op maat.

Back to Top