Osteopathie via evenwichtsherstel

Osteopathiepraktijk Vlaams-Brabant - De behandelingenDe behandelingen in het kader van de methode Busquet zijn eenvoudig, concreet en globaal.

Ons therapeutisch doel te Budingen bestaat eruit een maximum aan parasitaire spanningen, die aan de basis van de pijnen en dysfuncties liggen, weg te nemen. Er worden louter functionele problemen behandeld, geen pathologieën, dat is het werkgebied van de arts. De technieken die hierbij worden gebruikt zijn fasciale ontspanning, rekkingen en specifieke mobilisaties. We proberen een evenwichtsherstel te bekomen op musculair, articulair, visceraal en craniaal niveau. Via de aangewende technieken proberen we het ganse lichaam te behandelen.

De frequentie ligt normaal op 1 behandeling per week en duurt gemiddeld tussen de 30 à 40 min. Dit is gerechtvaardigd omdat zo'n totaalbehandeling het hele lichaam tot in de diepte bestrijkt en het tussen de sessies nood heeft aan periode van assimilatie en evenwichtsherstel. Indien je meer uitleg wenst over deze behandelingswijze, aarzel niet ons te contacteren.

Back to Top